2012-01-27

Eski sevgiliyi geri kazanma formulü

Eski sevgiliyi geri kazanma


Eski sevgiliyi geri kazanma yolları arıyorsanız, işte size en etkili Eski sevgiliyi geri kazanma formülü ve taktikleri...

Eski sevgiliyi geri kazanma formulü konusundan önce sevgiliyi geri döndürme duası diyerek yüzlerce arama yaptığınızı biliyoruz.Eski sevgiliyi geri kazanma, sevgiliyi geri getirme büyüsü gibi bu tür arayışlara gitmenizin ruh sağlığınızın iyiye gitmediğinin işareti olduğuna emin olabilirsiniz.

Size anlatacağımız Eski sevgiliyi geri kazanma formülü ile sizi terk eden erkek arkadaşınızı kısa sürede geri kazanacak ve kendinize bağlayacaksınız.
Erkek arkadaşınızı  ne kadar çok severseniz sevin, ne kadar çok bağlanırsanız bağlanın yinede sevgiliyi geri kazanma duası konusu yerine,eski sevgiliyi geri kazanma yolları konusunda bilgi sahibi olmanızın sizi daha iyi hissettireceğini söyleyebiliriz.
eski sevgiliyi geri kazanma
Eski sevgiliyi geri kazanmak
"Eski sevgiliyi geri kazanma" formulu elbette var.Fakat bunu yaparken sevgilinizle olan geçmişinizi gözden geçirmenizde fayda var. Sevgiliyi geri getirme yolları konusunda bir adım atmak istiyorsanız ve hatanın sizden kaynaklandığını düşünüyorsanız geçmişte yapmış olduğunuz tüm hataları değerlendirerek telafi edeceğinizi ona göstermelisiniz.
İster erkek olsun, ister kadın olsun eski sevgiliyi geri kazanma yollarındaki yöntemler ilişkinin daha önce ne kadar uzun sürdüğü ile doğru orantılıdır. Uzun süren ilişkiler sevgiliyi geri getirme yolları için zorlu bir viraj demektir ve bu virajdan dönmek oldukça zor olabilir.

Doğru kişiyi hayatınızda bir kere bulduğunuzu ve onu kaybetmek istemediğinizi biliyoruz. Fakat yinede kimsenin sizden ve ailenizden değerli olduğunuzu unutmamalısınız.

Bu nedenle eski sevgilinizin size karşı adil olmayan davranışlarını kabullenmek yerine kendi hayat düzeninizi uygulamanızda fayda olduğunu söyleyebiliriz. Fakat ufak sorunlar nedeniyle sevgiliyi geri getirme yolları oldukça işinize yarayacağını söyleyebiliriz.
Öncelikle sevgiliyi geri kazanmak için sevgi sözlerimizden en anlamlılarından biri olan ‘Gözden ırak olan gönülden de ırak olur’ cümlesidir.

Bu cümle gerçek anlamda doğrudur. Eski sevgilinizi siz uzun zamandan beri görmemiş olsanız ve hala yalnızca onu istediğinizi düşünmeniz, onun da aynı düşünceye sahip olduğunu göstermez. Bu nedenle her zaman eski sevgilinizin sizi görebileceği yerlere gitmenizi tavsiye ediyoruz.

Sizi gördüğünde eski tatsız günleri değil güzel geçirdiğiniz günler aklına gelerek sönmüş ateşin yeniden alevlenmesini sağlayacaktır. Onu takip edebilir ve yoluna çıkmak isteyebilir, gittiği mekanlara gitmek gibi sürekli sizi görmesini sağlamanızın sevgiliyi geri getirme yolları konusunda önemli başlıklardan biridir. Ayrıca bu durumda öyle fazla bir şey yapmanıza da gerek kalmayacağına emin olabilirsiniz.
Eski sevgiliyi geri kazanma yolları arasında yine bir başka konu yukarıda söylediğimiz gibi ayrılığın sebebinin sizden kaynaklandığı ise kesinlikle karşısına çıktığınızda bu hatayı yapmadığınızı ona hissettirmelisiniz. Sevgilinizi geri getirme konusunda kesinlikle fedakarlık isteyeceği için o düşünmeden siz daha önce düşünüp daha sonrasında uygulamaya koymanızda oldukça yarar var.
Eski sevgiliyi geri getirme yolları konusunu zor bir hale getiren konulardan biri de aradan geçen zamanın oldukça uzun olmasıdır. Ayrılmanızın ardından ne kadar fazla zaman geçerse sevgiliyi geri getirme yolları o kadar tehlikeye girecektir. Eğer seviyor ve onu istiyorsanız arayı uzatmadan sevgiliyi geri getirme yolları konusunda atağa geçmelisiniz.
Sevgiliyi geri getirme yolları için uzun tuttuğunuz bu arada eski sevgilinizin muhtemelen yeni bir sevgili bulacağını aklınızdan çıkarmamalısınız. Bunun için “Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı" size en büyük desteği verecektir.

Eski Sevgiliyi Geri Kazanma Formülü” isimli kitaptaki taktikler, hemen hemen her bayan tarafından kolaylıkla uygulanabilen basit ama etkili psikolojik taktiklerdir. 
Kitap yazarlarının da söylediği gibi, eski sevgilinizi geri kazanmak için ne Angelina Jolie kadar güzel olmanıza, ne de herhangi bir özelliğinizin olmasına gerek yoktur. Hatta ortalamanın altında bir dış görünüşe bile sahip olabilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan şey, onun psikolojisini etkilemektir.

İlişki koçları tarafından pahalı seanslarda öğretilen bu bilgileri, internet kullanıcılarına oldukça uygun bir ücret karşılığı sunmaktır. Böylece alt gelir düzeyindeki bir bayan bile, dışarıda pahalıya satılan bu bilgilere kolaylıkla sahip olabilmektedir.
Eski sevgilinizi yeniden kazanmak için kitabı buradan indirebilirsin.

Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı pdf formatında dijital bir e-kitap.Yani bilgisayar tablet yada cep telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.Bu yüzden gece saat 2 bile olsa hemen kitaptaki taktikleri uygulayarak onu hemen kendinize döndürebilirsiniz.

4 yorum:

  1. süper bi kitap yaa bu kitabı herkese tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  2. Şu anda Eski Erkek Arkadaşı Geri Kazanma Formülü kitabı satış rekorları kırmaktadır.2012 yılının ilk çeyreğinde dijital kitap satışlarında en çok indirilen e-kitaplar listesinde bulunuyor.Detaylı bilgi için tıklayın Eski Erkek Arkadasi Geri Kazanma Formulu

    YanıtlaSil
  3. Formülleri yerinde ve zamanında uygulayın sonucunu görün sizden bu kadar çok etkilendiğini görecek ve kendinize inanamayacaksınız.

    Adım adım anlatım, zamanlama ve aksiyon bölümleri ile eski sevgiliyi geri kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

    YanıtlaSil
  4. Ben bu kitabı aldım ama eski erkek arkadaşım benimle hiç bir şekilde konuşmuyor ayrılık üzerinden neredeyse 1 ay geçti yapmam gereken herşeyi yaptım ama faydasız. Son çare kitabı aldım ama adam benimle ne görüşüyor ne konuşuyor, zaten mesafe olarak uzağız. Bu taktikleri uygulamam için ufak da olsa bir iletişim gerekli. Uzaktan uzağa bişey yapamıyorum dolayısıyla uygulamaya koyduğum şeyleri de eyleme geçiremiyorum. Ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil

Sizde bir yorum bırakın.Sizin yorumlarınıza önem veriyoruz.Teşekkürler.