2013-01-03

Eski Sevgiliyi Geri Kazanma Yolları

Eski sevgiliyi geri kazanmanın yolları
Eski sevgiliyi geri kazanma
Eski sevgiliyi geri kazanmanın yolları- Eski sevgiliyi geri kazanma konusundaki en etkili taktikleri bu analizde paylaşıyoruz.

Aslına bakarsanız bu bloğumu ve okuyucularımı çoktan beridir ihmal ettim.Eski sevgiliyi geri kazanmanın yolları konusunda sizlerden pekçok mail ve yorum alınca eski sevgiliyi geri kazanmak için bir kaç öneri ile sizlerin acısını biraz olsun paylaşmak istedim.

Ayrılıklar  en çok kadınları yaralıyor nedense?Unutmak istemeyen,unutamayan acı çeken, yeni bir yola yeni biriyle bir türlü başlamayan yada başlamak istemeyen genelde hep kadınlar olmuştur. İçindeki ümitle hep tekrar geri başlama isteği ile bekler durur.

Sizin ızdırabınızı,nasıl acılar çektiğinizi tahmin edebiliyorum canlarım.Onu unutmak kolay değil gerçekten.Nereye baksan o,hangi şarkıyı dinlesen o,uykusuz geçen gecelerde yorganın altında pijamanın ucuyla gözyaşlarını silecek kadar sevmek suçmu? dediğinizi duyar gibiyim.

Herşey güzel giderken sanki bir büyücü dokunmuş gibi eski sevgiliniz sizden uzaklaşabiliyor ve sudan sebeplerle hata sizde veya onda bi şekilde ilişki öylece bitiveriyor...

Kadınlık gururumuz olsa gerek gitme kal da diyemiyoruz,ve ardından gelen yalnızlık hissi...
Elele tutuşmuş sevgilileri gezerken gördüğünüzde ise sanki size nisbet yapıyorlarmış gibi gelir.
Peki o eski güzel günlere geri dönmenin bir yolu yok mu?
Merak etmeyin,o eski güzel günlere geri dönmek için eski sevgiliyi geri kazanmanın yolları elbette var.

Eski sevgiliyi geri kazanmak istiyorsanız birkaç küçük aşamayı geçmeyi denerseniz, eski sevgiliyi geri kazanma yolları sizin önünüzde durduğuna ve bunun nasıl farkında olmadığınıza şaşırabilirsiniz.

Eski sevgiliyi geri kazanmak için öncelikle kafanızdaki sorgulamaları bitirin ve ayrılmanıza neden olan suçluyu bulma çabasından çıkın.
Bu sebeple geçmişinizi sorgulamak, sürekli bir suçlu arama çabası içinde olmak size bir şey kazandırmadığı gibi, eski sevgiliyi de geri döndürmeyecektir.

Eski sevgiliyi geri kazanmak için telefon açıp durmadan arayıp, ağlayıp sızlamayın. Bu tavrınız eski sevgilinizi sizden daha da uzaklaştırır.
Sürekli mesajlarla durmadan acısını, üzüntünü haykıran güçsüz kadın imajındanda kaçının. Şunu unutmayın,hiçbir erkek güçsüz bir kadına saygı duymaz emin olun.

Onu hala sevdiğinizi ve dönmesini beklediğinizi bir kere belirtmeniz yeterlidir. Bu şekilde gurursuz bir kadın modeli çizmekten kurtulmuş olursunuz ve hem de onu sıkboğaz etmemiş olursunuz.

"Eski sevgiliyi geri kazanmanın yolları" arayışına geçemlerin en çok yaptığı yanlışlardan biride eski sevgiliyi geri kazanmak için yeni bir sevgili arayışına girip onu kıskandırma ve geri getirme çabalarıdır.
Bu yöntem sadece filmlerde işe yarar.Bundan dolayı ne kendinizi nede sevdiğiniz erkeği kandırmaya çalışmayın.

Belki oda size geri dönmek için yollar arıyordur ve gururundan dolayı belli etmiyordur.
Onu sevdiğinizi ve geri dönmesini beklediğinizi söylediğiniz erkek, sizi iki gün sonra başkasıyla gördüğünde koşa koşa size geri döneceğini sanıyorsanız aldanırsınız emin olun.
Sizin ne kadar samimiyetsiz olduğunuzu düşünür ve bir daha dönmemek üzere gider.Sizde sahte aşk oyununuzla eli boş öylece kalakalırsınız.

Ayrıldığınız eski sevgiliyi geri kazanmak için hayalet gibi etrafında dolaşıp durmayın ve her yaptığını birilerinden sorgulayıp durmayın.Çünkü takip edilme ve kontrol edilme hissi eski sevgilinizi daha da huzursuz edeceğinden, hiç duymak veya görmek istemeyeceğiniz durumlarla karşılaşmanıza neden olabilir.
Tabi işi abartıp büsbütün kabuğunuza çekilip ortalardanda kaybolmayın.Belki depresyona girmiş olabilirsiniz ama hemen bu moddan kendinizi kurtarmalısınız.

Sürekli ağlayan sızlayan, araya arkadaş, eş dost, aile, akraba gibi birilerini devreye sokan barışmaya çalışan, sevgisinin altında ezilmiş bir kadına hiçbir erkek saygı duymaz ve dönmez buna emin olun.
Bu dönemde sizin yapmanız gereken şey biraz sabretmek ve kendinize çeki düzen vererek onu kazanmak için ne yapmanız gerektiği hakkında bilinçlenmeniz gerekir.

Her işte olduğu gibi bu iştede bir kılavuzunuzun olması gerektiğini unutmayın.
Şayet eski sevgiliyi geri kazanmak için nerede ve ne zaman ne yapmanız konusunda genel bir bilgiye sahip olursanız eski sevgilinizinde size tıpış tıpış geleceğine emin olabilirsiniz.
Eski sevgiliyi geri kazanma yolları arayanlara her zaman önerdiğim şey  "Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı" daki taktikleri formülleri uygulamanızdır.

Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları

Bu kitap size bu konuda rehberlik ederek nerede nasıl hareket etmenizi gerektiğinizi ve onun pisikolojisini ve bilinçaltını etkileyerek onun size dönmesini sağlıyor.
Eğer siz onu seviyor ve istiyorsanız onunda sizi sevdiğine emin olabilirsiniz.Bundan dolayı fazla endişelenmeyin.Doğru yerde ve doğru zamanda bu kitaptaki formülleri uygulamak en doğru davranış olacak ve kısa zamanda size tekrar dönecektir.Kitabu burayı tıklayarak indirebilirsin.


Eski sevgiliyi geri kazanma yolları ile ilgili aramalar;
eski sevgiliyi geri getırme yolları,eski sevgiliyi geri kazanmak,eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü,eskı sevgılıyı gerı kazanma,eski sevgiliyi geri kazanmanın yolları,ayrılan sevgiliyi geri getirme,eski sevgiliyi kazanma,ayrılan sevgiliyi geri döndürme,eski sevgiliyi geri döndürme,eski erkek arkadaşı geri kazanma,eski sevgiliyi geri kazanma

10 yorum:

  1. eski sevgiliyi geri kazanmak için tavsiye ettiğiniz kitap çok mantıklı geldi ben eski sevgilimi bir türlü unutamıyorum bu kitabı hemen almak istiyorum. bu kitabı nerede bulabilirim?

    YanıtlaSil
  2. eski sevgilimden bır buçuk iki sene once ayrıldım onunla evlenmek istiyorum cok seviyorum

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir yazı yazmışsınız, yazınızı gerçekten çok beğendim, tebrik ederim. Yazının sonlarına doğru tavsiye ettiğiniz kitabın satış sayfasına baktım, çok etkileyici

    YanıtlaSil
  4. Peki fazlasıyla yalvarıp küçük düşmûş birinin hala şansı var mıdır?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eğer onu gerçekten seviyorsan eski sevgiliyi geri kazanmak için yalvarmak küçük düşmek midiir?

      Sil
    2. Eger gercekten seviyorsan kucuk dusmemisindir cunku bizler sevdigimiz icin hersey yapariz.

      Sil
  5. yagmur canŞubat 05, 2015

    Ben sizin yapma dediginiz herseyi yaptim sizce hala sansim varmi?

    YanıtlaSil
  6. yagmur canŞubat 05, 2015

    Ben sizin yapma dediginiz herseyi yaptim sizce hala sansim varmi?

    YanıtlaSil
  7. yagmur canŞubat 05, 2015

    Sizin yapma dediginiz herseyi ben denedim buna rahmen hala sansim varmi???

    YanıtlaSil
  8. benimki seviyor ama biraz geri kafali ne yapsam sevgili olmuyor. neymis korkuyormus. ben bunun icin ne yapabilirim

    YanıtlaSil

Sizde bir yorum bırakın.Sizin yorumlarınıza önem veriyoruz.Teşekkürler.